Een impactvolle en leerzame baan
die bij je past.

Om de Mobiele Wereld te veranderen heb je een speciaal DNA nodig: het Belsimpel-DNA. We zijn als collega's allemaal anders, maar we delen deze zelfde waarden. Dat zie je terug in wat wij als werkgever voor je doen en wat we van jou als collega verwachten. Ons DNA is ons bestaansrecht en maakt dat collega's al naar tevredenheid meer dan 10 jaar bij ons werken en nog steeds gezond geprikkeld zijn.

Ben jij uit het juiste Belsimpel-hout gesneden? Op deze pagina kom je erachter of Belsimpel bij jou past en of jij bij Belsimpel past.

Dit kun je van ons verwachten als werkgever

Je persoonlijke ontwikkeling staat voorop

Verbeteren en ontwikkelen is wat ons als bedrijf drijft. We gaan uit van je talenten, wat je leuk vindt en wat je zelf wil leren en bieden je op basis daarvan een uitgebreid ontwikkelprogramma aan. Je kunt een beroep doen op trainingen, intervisie, een eigen bibliotheek en ervaren collega's om een zo stijl mogelijke leercurve te halen. En voel je je minder geprikkeld, of ben je toe aan de volgende stap? Dan beginnen we daar meteen aan. We willen hét bedrijf zijn waar je snel leert.

Je krijgt internationale carrièrekansen en veel verantwoordelijkheid

Het maakt bij Belsimpel niet uit hoe oud je bent of welke positie je hebt, als je verantwoordelijkheid aan kan dan krijg je die meteen. Veel van onze collega's hebben in hun lage twintigers aan knoppen gedraaid waar anderen tien jaar langer over doen bij andere bedrijven. Dat kenmerkt vooral hoe Belsimpel ernaar kijkt: probeer en leer! Doordat wij internationaal groeien is er ook op dat punt carrièreperspectief.

Jouw werk heeft maximale impact

Bij Belsimpel wint het beste idee, wie je ook bent en wat je ook doet. Het gaat erom wat je zegt, niet hoe je het zegt. En als je een goed idee hebt willen we die verbetering ook graag snel aan eindgebruikers laten zien. We werken volgens de MVP (Minimum Viable Product) gedachte waarbij je kijkt wat de kleinste versie van een verbetering is. Zo heeft jouw voorwerk maximale impact; gebruikers gaan er meteen mee aan de slag. We hebben geen hierarchische besluitvorming, geen interne politiek en alles staat altijd ter discussie. Kortom: kom maar op met die goede ideeën!

Je krijgt slimme, leuke, normale en fanatieke collega's

Je hebt er misschien nog niet over nagedacht, maar hoe leuk en leerzaam de collega's om je heen zijn maakt veel uit voor je werkplezier. Door ons fanatisme krijgen we meer voor elkaar en doordat het tempo bij Belsimpel zo hoog ligt leer je extra snel. Werken bij Belsimpel is ook nog eens extreem leuk door alle uitjes, het kerstfeest, onze kantine, de Belsimpel sloep én het feit dat we alle disciplines onder één dak hebben.

Je werk past altijd in je leven

Je werkt, maar je leeft ook. En ook dat vinden we belangrijk. Je krijgt van ons daarom actieve ondersteuning bij je privé/werkbalans en ook faciliteren wij sport en bewegen met onder andere een wekelijkse bootcamp. Er zijn nog veel meer handige benefits die we aanbieden om je leven makkelijker te maken; zoals pakketjes ontvangen op kantoor, kortingen voor collega's bij andere bedrijven en nog veel meer!

Dit zoeken we in jou

Je bent fanatiek

In alles wat we doen merk je dat we enorm fanatiek en gedreven zijn. Een potje Risk spelen loopt bij ons uit tot diep in de nacht. Even tafeltennissen wordt direct een competitie. Moet er veel werk in één keer verzet worden? Dan regelen we pizza en gaan we met een groep fanatiekelingen een avond doorbeuken om het af te krijgen. Het fanatisme zit bij ons echt ingebakken.

Je bent positief

Als Belsimpel kijkt naar de toekomst, dan zien we kansen. We denken dat het nog een stuk beter en klantvriendelijker kan. Elke kans op verbetering grijpen we met beide handen aan, en we hebben er vertrouwen in dat ons werk echt de mobiele wereld verbetert. En daar heeft iederéén wat aan.

Je bent slim

We willen de moeilijke puzzel voor de klant oplossen. Dit betekent dat we veel tijd steken in het analyseren en ontwikkelen van slimme en efficiënte oplossingen. Over alles is goed nagedacht. En denk jij als collega dat het beter kan? Dan is je idee van harte welkom. Alles staat ter discussie.

Je bent down to earth

Onze Groningse roots vind je terug in ons doen en laten. We zijn hele diverse, maar nuchtere mensen. Bij Belsimpel zie je successen niet terug in een dure auto voor kantoor, maar juist een taart in de kantine. Zo vieren we allemaal mee. En daarna? Gewoon verder met onze missie om de mobiele wereld stukje bij beetje te veranderen.

Je bent betrouwbaar

Belsimpel is altijd eerlijk. We doen ons uiterste best om klanten alle informatie te geven die ze nodig hebben om een goede keuze te maken. Bij ons geen bonussen of targets. We stellen de klant voorop in alles wat we doen en beantwoorden alle vragen die klanten hebben.

Succes vier je samen

Naast hard werken houden we bij Belsimpel ook van gezelligheid. Daarom borrelen we elke vrijdagmiddag aan onze eigen bar en organiseren we de allerbeste feesten! Zo hebben we elk jaar een legendarisch kerstfeest en we gaan iedere zomer met elkaar varen, maar dat is nog lang niet alles..

De Belsimpel Benefits

De mobiele wereld veranderen doe je niet zomaar, dat doe je met een superteam! We vinden het erg belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en je je echt gewaardeerd voelt. Hierom hebben we de Belsimpel Benefits: een aantal extra voordelen, speciaal voor Belsimpel-collega’s.

Je gezondheid staat voorop

Dit is voor ons prioriteit nummer één. Heb je hier hulp bij nodig? Dan bieden we op veel fronten coaching, ook als het gaat om zaken die niet direct over werk gaan.

Belsimpel University

Elke dag verbeteren hoort bij ons, daar hoort ook bij dat jij je als individu blijft ontwikkelen. Denk aan trainingen, onze eigen Belsimpel Bibliotheek en University-colleges.

Kortingen

Niet alleen krijg je korting als je bij onszelf iets wilt aanschaffen, voor jezelf of vrienden of familie, ook hebben we deals met meerdere leuke bedrijven in de buurt.

Slimme services

Fiets stuk? Dan heb je niet alleen korting bij de fietsenmaker om de hoek, ook kun je tijdelijk een Belsimpel-fiets lenen. Pakketjes ontvangen en retourneren kan op werk. Moet je vaak bellen voor werk? Dan krijg je hier de juiste bundel voor. En nog veel meer.

Fanatieke sporters

Het fanatisme zit in ons bloed en niet alleen op de werkvloer. Haak elke week aan bij de gratis bootcamp of huur een door belsimpel betaald zaaltje af om met je team te gaan sporten!

Wil je samen met ons tot het uiterste gaan?

Bekijk hier alle vacatures!